Automatisch geld verdienen

Bijgewerkt: 27 februari 2022

Hoe makkelijk is dat, automatisch geld verdienen. Je ontvangt maandelijks een bedrag zonder dat je er echt voor werkt. Passief inkomen noem je dat, maar helemaal achterover leunen kan natuurlijk niet. Want bij automatisch geld verdienen moet je waakzaam blijven. Je krijgt namelijk met concurrentie te maken. Wil je weten op welke manieren een passief inkomen mogelijk is? Hieronder de beste tips.

Geld verdienen via het internet

Automatisch geld verdienen verloopt meestal via het internet (online). Dit is namelijk de makkelijkste manier van een passief inkomen. Maar niet alles hoeft via het internet te gaan. Bijvoorbeeld royalty’s die je over muziek of boeken ontvangt, dat kan ook gewoon offline.

Automatisch geld verdienen: een aantal methoden

Een online cursus verkopen, in cryptocurrency investeren, spelletjes maken of iets verhuren. Er zijn duizend-en-een mogelijkheden om automatisch geld te verdienen. Niet alle methoden leveren veel geld op. Daarom vind je nu de beste methoden van automatisch geld verdienen.

Spelletjes verkopen

Ten tijde van de coronacrisis waren pubquizen erg populair. Dat zijn ze overigens nog steeds. Bedenk eens een goede pubquiz en verkoop deze online. Maar ook andere online spelletjes verkopen goed. Bedenk dat we steeds meer digitaliseren. Hoe eenvoudig een spel ook is, zolang het onderscheidend en uniek is kun je er aardig mee verdienen.

Een spel verkopen levert je per keer ongeveer € 7 tot € 12 al. Dat is namelijk het bedrag dat mensen bereid zijn om voor een goed spel te betalen. Stel je voor dat je duizenden van die spellen weet te verkopen. Kassa!

Promoten van andermans producten

Nog een manier om automatisch geld te verdienen: het promoten van andermans producten. Natuurlijk moet je hier wat werk voor verrichten maar als het goed is blijven de inkomsten binnenkomen. Je promoot andermans producten of diensten via een website. Dit noem je ook wel affiliate marketing.

Promoot je iets via social media dan wordt je influencer genoemd. Bedrijven zijn bereid om flink te betalen voor influencers met veel echte volgers.

Wat levert het op? Promoot je via je eigen website dan kun je tot wel € 10.000 per maand verdienen. Sommigen houden er meerdere websites op na. Vaak is het ook een kwestie van uitproberen want niet elke website zal succesvol zijn. Houd er wel rekening mee dat velen in het begin € 50 tot € 200 per maand verdienen.

Influencers verdienen tussen de € 100 en € 5000 per maand. Wanneer je een heel groot account hebt en erg populair bent dan kunnen de verdiensten oplopen tot meer dan een ton per maand. En dat is echt waar.

Vloggen via YouTube

Op YouTube zijn er een aantal bekende vloggers actief. Deel filmpjes over je interessante leven maar nog beter: boordevol goede tips. Wanneer je voldoende volgers en views hebt kun je een samenwerking met YouTube aangaan. Er worden dan advertenties bij de video’s getoond. Voor die vertoning of voor de kliks op de advertenties ontvang je een vergoeding.

Vloggen is populair, maar vraagt ook heel veel geduld en doorzettingsvermogen. Daarnaast is het wel handig wanneer je over een goede vlogcamera beschikt.

Bekijk vlogcamera’s

Beleggen in cryptocurrency

Weet je hoe automatisch geld verdienen voor sommigen echt werkt? Door te beleggen in cryptocurrency. Dit vraagt wel om een eigen financiële inleg. Wanneer je bekend bent met cryptocurrency kun je aardig wat procenten aan winst binnenhalen. Wil je echt voor een automatisch inkomen gaan, dan moet je handelen middels een speciale bot.

Die bot (geautomatiseerd programma) stel je van tevoren in. Vervolgens koppel je deze aan een handelsplatform. Nu gaat de bot voor jou aan het werk. Hij koopt en verkoopt crypto, op vooraf ingestelde percentages.

Het gebruik van een cryptobot kost geld en niet elk handelsplatform accepteert dit soort software. Wil je het handelen in cryptocurrency een keer uitproberen? Meld je aan bij het Nederlandse Bitvavo en betaal als bonus de eerste week geen handelskosten. Geldig via onderstaande link.

Open een account op Bitvavo

Social media manager

Steeds meer bedrijven richten zich op social media. Het probleem is dat dit ontzettend veel tijd kost. Hierdoor zijn bedrijven op zoek naar een social media manager. Beschik je over goede communicatievaardigheden en weet jij blindelings je weg door social media te vinden? Dan kun je hier ontzettend veel geld mee verdienen.

Natuurlijk kost dit je tijd en energie. Dus het is niet helemaal een passief inkomen. Maar omdat de verdiensten zo hoog liggen en je online werkt, wordt het vaak wel een passief inkomen genoemd. Bovendien kun je als social media manager ook passieve inkomsten creëren door betaald te krijgen per x-aantal likes die je op een door jou gemaakte post ontvangt.

Je spulletjes verhuren

Je hebt nog een vrij nieuwe smartphone liggen waar je niks mee doet. Je auto gebruik je amper, de vakantiewoning van je ouders staat leeg en je hond kan eigenlijk wel wat extra aandacht gebruiken. Verhuur al deze dingen want ze leveren geld op. Maar niet alleen verdien je automatisch geld, ook krijgt je hond aandacht, blijft de vakantiewoning bewoont en loopt de accu van je auto niet leeg. Een win-winsituatie.

Let op want een koopwoning mag je niet zomaar verhuren zolang hier hypotheek op rust. Voor het verhuren heb je toestemming van de hypotheekverstrekker nodig. En een huurwoning mag je niet onderverhuren. Verder mag je niet je kinderen verhuren, maar ze mogen uiteraard wel (vrijwillig) klusjes doen en op deze manier bijverdienen. Maar ja, dat valt weer niet onder jouw passieve inkomsten.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Automatisch geld verdienen
Schuiven naar boven