Beste badplank voor accessoires

Bijgewerkt: 25 september 2022

Onderuit gezakt van een warm bad genieten, dat is pas een ontspannen moment voor jezelf. Met een badplank heb je alles binnen handbereik, van smartphone of tablet tot je favoriete drankje. Niets of niemand kan jou nog tegenhouden. Badplanken zijn er in veel verschillende vormen en maten, net als de beste accessoires die je hierop plaatst.

LifeGoods Badplank – Uitschuifbaar

Een gestroomlijnd badplankje dat ook nog eens uitschuifbaar is, en hierdoor in breedte aanpasbaar. Zo heb je altijd makkelijk toegang tot je drankje, favoriete boek, zeep en andere benodigdheden. Eigenlijk heb je niks anders dan een luxe dienblad voor je neus, terwijl je ondertussen van een verfrissend en ontspannen bad geniet.

Dit model is instelbaar van een breedte van 74,5 cm tot maximaal 108,5 cm. Er is een houder voor de smartphone of tablet aanwezig. Ook zijn er geïntegreerde inkepingen voor glazen of blikjes fris. Verder wat vakjes voor een handdoek, washandje, zeepje en andere verzorgingsspulletjes.

Dit houten rekje heeft een moderne uitstraling, en blijft altijd stabiel en veilig staan. Volgens vele gebruikers helemaal naar wens en van een hoge kwaliteit.

LifeGoods Badplank – bekijk beschikbaarheid

Decopatent Luxe Badplank

Dit model lijkt misschien op de voorgaande maar is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld het model van bamboehout, in de kleur grijs of als wit badrekje. Het is zo leuk om al die verschillende modellen te zien, je kunt bijna niet kiezen. Hij is instelbaar van 75-110 cm. Er zijn een tablethouder, smartphonehouder en diverse opbergvakjes aanwezig.

Gewoon genieten met een goed glas wijn, een fris biertje of een warme chocomel, terwijl je naar je favoriete serie of film kijkt. Wat is de beste badplank toch handig, want je kunt niet alleen je luxe producten maar ook accessoires kwijt. Het is alsof je in je eigen spa verblijft, als je die niet al had.

Decopatent Badplank: check de prijs

Toivo Badrekje (zwart)

Is de badkamer stijlvol ingericht, en misschien wel in zwarte kleuren? Dan past deze badplank hier precies bij. Het zwarte bamboe is kwalitatief en waterafstotend. Het bevat alles wat je nodig hebt, van tablethouder tot een houder voor je wijnglas. Het ideale cadeau voor jezelf of om iemand blij mee te maken.

Dit model is door consumenten beoordeeld met een 4,9 van het maximum van 5 sterren. Een betere beoordeling kun je niet ontvangen, en je mag best vertrouwen op de reviews van gebruikers. Dit model behoort dan ook tot een van de finalisten in deze toplijst.

Toivo Badrekje – bestellen

Hoe we tot een keuze zijn gekomen

Misschien twijfel je over de verschillende badplanken, en weet je niet wat de beste is. Op het internet vind je honderden modellen, velen hiervan lijken op elkaar. We keken ten eerste naar de afmeting. Niet iedereen beschikt over een standaard badkuip. Dan is het belangrijk dat een badplank uitschuifbaar is.

Daarnaast moet deze plank licht en makkelijk verplaatsbaar zijn. Maar natuurlijk ook stabiel, de accessoires mogen niet zomaar van het plankje vallen. Bovendien is het niet de bedoeling dat de gehele plank in het water belandt.

Het ontwerp speelt natuurlijk ook mee. Een badplank moet niet alleen praktisch zijn maar ook een mooi design hebben. Het is een welkome aanvulling in de badkamer, en waarschijnlijk ga je er heel vaak gebruik van maken.

Als laatste moet de prijs goed zijn. Een functionele badplank kost zeker niet meer dan € 40. De hele goedkope modellen van een lage kwaliteit hebben we buiten beschouwing gelaten. Je wilt tenslotte waar voor je geld.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste badplank voor accessoires
Schuiven naar boven