De L.O.L Surprise sale

Bijgewerkt: 15 maart 2023

L.O.L Surprise is leuk speelgoed voor kinderen en een verzamelobject voor volwassenen. Tijdens de L.O.L Surprise koop je deze ‘verrassingseieren’ en poppen met flink wat korting. Meestal ontvang je deze korting vlak voor de feestdagen, waardoor je tot wel 20% bespaart. Daarnaast moet je goed op oudere items letten want die worden soms ook in de aanbieding gedaan.

Wat is L.O.L Surprise?

Ben je nog niet zo bekend met L.O.L Surprise, lees dit stukje dan zeker even door. Het gaat hier om een soort verrassingsei. Alleen is dit niet van chocolade, zoals je zou denken, maar van kunststof. Het ei bestaat uit verschillende lagen. Telkens wanneer je een laagje weghaalt komt er een nieuwe verrassing tevoorschijn.

Er zijn verschillende versies van uitgebracht. Zo heb je hele grote ballen met meer dan 40 surprises erin, maar ook kleine ballen met minder dan 10 surprise. Elke bal bevat uiteindelijk een miniatuur pop. Door ze allemaal te verzamelen creëer je je eigen miniatuurwereld.

Ook zijn er losse LOL poppen verkrijgbaar. Naast de poppen koop je van dit merk ook accessoires en poppenhuizen.

Hier koop je LOL poppen

L.O.L Surprise is erg populair onder kinderen, maar wordt ook veel door volwassenen verzameld. Jaarlijks komen er weer nieuwe L.O.L.-poppen uit. Het is een rage om ze allemaal bij elkaar te sparen.

De L.O.L. poppen zijn verkrijgbaar in speelgoedwinkels en bij veel webshops. Wel is het belangrijk dat de webshop ook speelgoed verkoopt. Je zal de poppen niet zo snel bij de HEMA, de Action of bij Wehkamp tegengekomen.

Hier koop je L.O.L. poppen

Let op, want soms worden deze met korting aangeboden. Tijdens de L.O.L Surprise kun je veel geld besparen.

De L.O.L Surprise sale

Wanneer vindt de L.O.L Surprise sale plaats? Dit is niet zomaar te zeggen, want er is geen sprake van een zomer- en wintersale zoals je bij kleding en schoenen gewend bent. Meestal worden op en rondom de volgende dagen korting gegeven:

L.O.L Surprise sale

 • Blue Monday – in januari
 • Valentijnsdag – 14 februari
 • Mid Season Sale – in het voorjaar
 • Pasen
 • Koningsdag – 27 april
 • Bevrijdingsdag – 5 mei
 • Moederdag – mei
 • Vaderdag – juni
 • Back To School – augustus en september
 • Amazon Prime Day
 • Halloween – 31 oktober
 • Singles Day – 11 november
 • Black Friday – november
 • Green Friday – november
 • Cyber Weekend
 • Cyber Week
 • Cyber Monday
 • Sinterklaas
 • Kerst

Of een winkel of webshop een L.O.L Surprise sale houdt is van verschillende factoren afhankelijk. Kortingsdagen zijn niet wettelijk vastgelegd en de winkel of webshop bepaalt zelf of producten in de aanbieding gaan.

Hoeveel korting je kunt krijgen

Tijdens de L.O.L Surprise sale ligt de gemiddelde korting op 15%. Sommige webshops of winkels geven 10% korting, anderen gaan voor 20%. Gaat het om wat oudere L.O.L Surprise artikelen, dan kan de korting oplopen tot wel 50%. Maar meer dan 50% komt zelden voor.

Bekijk de aanbieding L.O.L Surprise Tweens

Let op met een L.O.L Surprise aanbieding van AliExpress. Hier is veel namaak in omloop. Dit komt omdat China het toestaat om namaakproducten te produceren en te verkopen. Is een zeer lage prijs te mooi om waar te zijn? Ga ervan uit dat het zomaar om een namaakproduct kan gaan. Controleer dit zelf altijd.

Dit zijn de normale prijzen

Wat kost L.O.L Surprise? De prijzen verschillen heel erg. Voor de L.O.L Surprise ballen betaal je tussen de 5 en 15 euro. De LOL poppen zijn verkrijgbaar voor een bedrag dat tussen de € 20 en € 50 ligt. Op AliExpress kom je ze tegen lagere bedragen tegen, maar wees voorzichtig in verband met de echtheid van het product.

De poppenhuizen zijn een stuk duurder. Voor een goed poppenhuis van het merk L.O.L ben je toch al snel tussen de € 50 en meer dan € 200 kwijt. De speelsets zijn wel weer goedkoper. Zo kost de schoonheidssalon ongeveer € 45 en de ijscokar € 28.

Poppenkleertjes en accessoires zijn moeilijk verkrijgbaar, omdat die alleen als bijlage bij de poppen en poppenhuizen zelf worden verkocht. Tweedehands zijn de poppenkleertjes en accessoires wel te koop.

Voor welke leeftijd is L.O.L Surprise?

Volgens veel aanbieders is dit speelgoed geschikt voor kinderen vanaf negen jaar oud. Vanwege de vele kleine onderdelen is het aan te raden om kinderen onder de vier jaar niet met de L.O.L verrassingseieren en poppen te laten spelen.

Uiteraard is dit ook geschikt voor volwassenen. Steeds meer volwassenen ontdekken wat er allemaal verkrijgbaar is en hoe hoog de verzamelwaarde kan zijn. Vooral de oudere items kunnen veel geld waard zijn, en dat maakt het interessant om ze te verzamelen.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

De L.O.L Surprise sale
Schuiven naar boven